– Vi er avhengig av Modric

June 29th, 2012

Publisert 10.06.12 11:03

Darijo Srna mener Luka Modric er en av verdens beste fotballspillere.

Kroatia møter Irland i deres første kamp i EM-gruppespillet. Kroatia, som bare klarte uavgjort 1-1 mot Norge i generalprøven før EM, har en hardt jobb foran seg, med Italia og Spania i gruppen sin.

Darijo Srna sier til TV 2 at Kroatia er to forskjellige lag med og uten Luka Modric på banen.

– Modric er ekstremt viktig for oss. Med Modric på midtbanen vår så spiller vi en mye raskere fotball, sier Srna til TV 2 Sporten.

Midtbanestjernen Modric sto over generalprøven mot Norge og er usikker til Kroatias åpningskamp på grunn av influensa.

Srna, som til daglig spiller for ukrainske Sjakhtar Donetsk, legger ikke skjul på at Kroatia er avhengig av Luka Modric i startoppstillingen for å oppnå suksess i EM-sluttspillet. Han nøler heller ikke med å utpeke Tottenham-spilleren til en av verdens beste fotballspillere.

– I den posisjonen han spiller så kan du ikke sammenligne ham med noen. Modric er absolutt blant de beste i verden i sin posisjon. Når vi spiller så vil alle land forsøke å stoppe ham, fordi han er en viktig spiller for oss, konkluderer Sjakhtar Donetsk-spilleren.

Selv om Kroatia ikke er en av favorittene til å vinne EM-gullet i mesterskapet i Polen og Ukraina, tror Srna at de kan kapre trofeet med seg hjem. Men han legger til at laget må spille mye bedre enn hva de presterte i privatkampen mot Norge hvis de skal vinne.

I kveld sparkes gruppe C i gang og kampen mellom Kroatia og Irland kan du se på TV 2 HD klokken 20.45.

Send NLIVE ditt <lag> til 2242 for

Leave a Reply