Hamrén overrasket med laguttaket

June 27th, 2012

Publisert 11.06.12 12:05

Sveriges lag til kampen mot Ukraina er klart – og det er overraskende.

Zlatan Ibrahimovic spiller ikke på topp for Sverige, men rett bak spydspissen. Dette er ingen overraskelse, ettersom svenske medier lenge har vært skråsikre på at landslagstrener Erik Hamrén foretrekker denne løsningen.

Overraskelsen ligger i valget av spydspiss.

Alle regnet med at Hamrén ville foretrekke å bruke Galatasaray-spissen Johan Elmander, men i stedet velger den tidligere Rosenborg-treneren å bruke Markus Rosenberg fra start mot Ukraina.

Det var usikkert hvorvidt Elmander ville bli frisk til kampen mandag kveld, men den tidligere Bolton-spilleren ble i helgen friskmeldt både av Hamrén og det medisinske apparatet. Likevel må han altså nøye seg med en plass på innbytterbenken mot EM-verten Ukraina.

Andreas Isaksson står som ventet i mål. I forsvarsfirereren satser Erik Hamrén på Andreas Granqvist som stoppermakkeren til Olof Mellberg, hvilket betyr at Mikael Lustig får plass på høyrebacken og Jonas Olsson må sitte på benken. På venstreback spiller Martin Olsson.

Midtbanen består sentralt av Rasmus Elm og Kim Källström. Det betyr at veteranen Anders Svensson ikke får plass. Sebastian Larsson spiller på høyrekanten og Ola Toivonen fra PSV Eindhoven på venstrekanten, med kaptein Zlatan Ibrahimovic i midten og altså Markus Rosenberg fra Werder Bremen på topp.

Nettavisen følger kampen direkte på www.nalive.no fra 20.45 mandag kveld.

Send NLIVE ditt <lag> til 2242 for

Leave a Reply