De spolerte festen i Los Angeles

June 29th, 2012

Publisert 07.06.12 05:43

Når Adam Henrique først scorer, er det som regel vinnermålet.

LA KINGS – NEW JERSEY 1-3 (3-1 I KAMPER): Adam Henrique scoret sitt fjerde sluttspillmål da han ga New Jersey Devils ledelsen 2-1 mot slutten av kampen mot Los Angeles Kings.

Det viste seg å bli tredje gang han avgjorde en sluttspillkamp denne våren.

22-åringen har vært en åpenbaring i New Jersey. Nå ble han også en reddende engel.

Ilja Kovaltsjuk satte inn 3-1 i tomt bur og drepte dermed spenningen i sluttsekundene av kampen i festklare Staples Center natt til torsdag.

Se 2-1-målet her:

Tre forsøk igjenLos Angeles Kings hadde vunnet de tre første finalekampene i Stanley Cup-finalen og er bare én seier unna å løfte det berømte trofeet. Men festen ble altså spolert av Adam Henrique og hans Devils-kamerater.

Kings har aldri vunnet Stanley Cup i klubbens 45-årige historie, men hele Staples Center var forberedt på å ende rekken. Det klarte altså ikke Los Angeles denne gang.

Neste sjanse kommer i New Jersey på lørdag.

Kings har fremdeles tre forsøk igjen. Og er fremdeles skyhøy favoritt til å vinne til slutt. Det er nemlig historisk sett nesten helt umulig å snu 0-3 til 4-3 i seirer i NHL-sluttspillsammenheng.

– Endelig– Vi fikk endelig vår belønning, konstaterer Devils-treneren Peter DeBoer ifølge The Canadian Press.

– Som jeg har sagt før, liker jeg spillet vårt og innsatsen vår i finaleserien. Vi har bare ikke funnet fram til en seier før nå. Forhåpentlig får dette ballen til å rulle, legger DeBoer til.

Patrik Elias ga Devils ledelsen 1-0 i tredje periode, før Drew Doughty utlignet til 1-1. Så dukket altså Adam Henrique opp med det som til slutt viste seg å bli det avgjørende målet.

– Spillerne har troen. de er med i kampen. de har mye stolthet, forteller DeBoer.

Annonse This text is replaced by the Flash movie.

De spolerte festen i Los Angeles

Leave a Reply